Gids sessie

SONY DSCCoaching en counseling zijn veel gebruikte termen voor het begeleiden van mensen en groepen in ontwikkelingsprocessen. Voor mij passen deze woorden niet bij hetgeen ik doe. Coaching neemt je mee in een proces van A naar B (het engelse woord Coach = wagen). Counseling gaat letterlijk over raad geven bij het stellen van (levens)doelen en handelen. Een gids is iemand die informatie geeft en de weg wijst, de weg zelf bewandeld heeft en dat past beter bij mijn manier van werken met mensen en groepen. Vandaar Gids sessie.

Gids

Het komt voor dat, op je pad je zelf in je kracht te zetten, je met een Gids wilt werken om je te helpen bepaalde blokkades te identificeren en op te ruimen. Samen kunnen we de energie weer in beweging te zetten.

Een gids sessie duurt gemiddeld een uur. Gewoonlijk begint een sessie met een gesprek over hetgene je in de weg zit. Daarna onderzoeken we samen mogelijke wegen voorwaards en reik ik je handvatten aan om zelf verder te kunnen. Zoals een gids je de weg wijst. Gidssessies zijn nu ook mogelijk via Skype.

Je kunt telefonisch een afspraak maken of een email sturen, zie de contact pagina.

De uitwisseling voor een gids sessie is € 60,-. De kennismakingssessie is gratis.