Reiki voor therapeuten, fast track

Reiki is een krachtig hulpmiddel bij therapeutisch werk, of je nu drama therapeut bent of verpleegkundige, lichaamswerk doet, psychotherapeut of (dieren) arts bent. Wat Reiki toe voegt is pure liefde, bovenop de liefde waarmee jij je werk al doet. Reiki ondersteunt het zelf-helend vermogen van de mens en is daarmee een uitstekende toevoeging aan de gereedschappen die je al gebruikt.

Reiki voor therapeuten

Reiki Bachelor niveau

Voor ervaren therapeuten heb ik een fast-track gemaakt zodat je snel aan de slag kunt met het gebruik van Reiki in jouw praktijk. Deze fast track “Reiki voor therapeuten” bevat de initiaties van zowel Reiki 1 als Reiki 2 zoals dat bekend is vanuit het Usui systeem voor natuurlijke heling. Tevens kan dan gebruik gemaakt worden van de 7 symbolen die in Reiki 2 aangereikt worden.

Daarin vind je de volgende onderdelen:

▪Inleiding in Reiki -zelfstudie 

▪Reiki 1 initiatie (eventueel op afstand)

▪Intervisie sessie na 1 maand

▪Reiki 2 -zelfstudie 1 maand na de intervisie

▪Reiki 2 bijeenkomst van 1 dag met initiatie

▪Email en/of Skype ondersteuning tijdens het traject

Dus na zo’n 2 maanden kan je Reiki toepassen bij je cliënten.

De plaats van de bijeenkomsten is Chateau Cortils, zo’n 25 autominuten ten zuiden van Maastricht. Bij 3 of meer personen kunnen de bijeenkomsten ook elders in het land gehouden worden.

De totale investering voor dit traject bedraagt € 275,- per deelnemer.

Wil je dit samen met enkele collega’s doen? Vraag dan een cursusprijs!

Reiki Master/Teacher niveau

Het hoogste niveau in Reiki, waarbij je alle Reiki symbolen leert en toe kunt passen in je praktijk. De inwijding en initiatie in het Masterniveau kan een jaar na het Bachelor niveau beginnen. Hierbij leer je alle 33 Reiki symbolen met hun werking kennen. Tevens kan je na dit traject ook anderen in Reiki initiëren. Dit is een individueel traject en loopt zo’n 8 maanden waar o.a. met opdrachten gewerkt wordt.

De investering voor dit traject bedraagt € 875,-