Energie, reinigen van gebouwen

energieOude gebouwen kunnen soms nog oude energie bevatten (van overledenen en gebeurtenissen) die voor de latere bewoners als onaangenaam ervaren worden.

Symptomen kunnen zijn:

  • Een naargeestige sfeer in het gebouw of bepaalde vertrekken
  • Vreemde gebeurtenissen, zoals licht dat soms knippert
  • Gevoel van aanwezigheid van iets onbestemd
  • Plotseling gevoel van angst of verdriet wat weg gaat als de ruimte verlaten wordt
  • Schimmige gestalte op b.v. foto’s
  • Fysiek ongemak, wakker worden midden in de nacht

Met name kinderen zijn heel gevoelig en kunnen dit vaak nadrukkelijker ervaren.

Energie

Wat is er dan aan de hand? In oude gebouwen kunnen zich gebeurtenissen hebben afgespeeld waar de huidige eigenaar geen weet van heeft. Deze gebeurtenissen, zonder daarop verder op in te gaan, kunnen tot gevolg hebben, dat er energie achtergebleven zijn die niets anders wilt dan naar het “Licht gaan” maar geen idee heeft hoe en waar.

De bewoners worden als “Licht” gezien en daar komen deze energieën naar toe. Deze energieën zijn nog gebonden aan de aarde en de plek, totdat zij naar het Licht gebracht worden.

Reinigen

Wij zijn graag bereid uw gebouw / huis energetisch te reinigen. Dat kunnen we ter plekke doen. De tegenprestatie die we daarvoor verwachten is de vergoeding van de reiskosten en een door u te bepalen donatie als waardering. Als uw gebouw of huis buiten de normale rijafstand ligt, meer dan 3 reisuren enkele reis, dan enkele dagen kost en inwoning om uw huis energetisch schoon te maken en wat van de omgeving te zien.

“Wij” zijn 3 lichtwerkers, Caroline, Nicole en ik, die het als onze passie zien om letterlijk meer licht in de wereld te brengen door plekken en mensen te “helen”, lichter te maken door het verwijderen en transformeren van donkere energie. Wezens of energie die nog niet naar het licht zijn, maar nog is de aardse sferen rondwaren, zijn donker wat energie betreft en als zij naar het licht gebracht worden, draagt dat bij aan het lichter worden van de aardse sfeer.