Eigen kracht

Reiki energie werkt op alle lagen van het menselijk energiesysteem, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel… Deze energie wordt geactiveerd door het opleggen van de handen. Heb je behoefte aan heling, dan kan Reiki voor jou werken. In een Reiki behandeling, massage of gidssessie, de Reiki energie doet zijn werk. Als Reiki Master Teacher sta ik ten dienste van mijn clienten. Wil jij jezelf bekwamen in Reiki, dat kan, ik geef ook Reiki 1 en Reiki 2 cursussen.

  • Massages en Reiki behandelingen ook aan huis!
  • Voor Gidswerk is het mogelijk om via Skype te werken.
Eigen kracht Gidswerk

Gidswerk

Soms heb je even een gids nodig om je mee te nemen op weg en je keuze mogelijkheden helder te krijgen en te verkennen. Het getuigt van moed om te zeggen “ik weet het niet” en daarmee creëer je ruimte voor nieuwe inzichten en antwoorden. Een stap verder op je pad. Nu ook via Skype!

Eigen kracht Massages

Massages

Een energetische massage is zacht, liefdevol en draagt bij aan een totale ontspanning. Zeker welkom in deze tijd van stress en onzekerheid. Ervaar de diepe en heilzame ontspanning en voel hoe de energie van Reiki je meeneemt naar waar het in jouw leven om draait.

Eigen kracht Reiki behandelingen

Reiki behandelingen

Onrustig of “stroomt” het niet meer? Een Reiki behandeling kan je helpen de stilte in jezelf te ervaren en van daaruit het leven weer te laten stromen. De subtiele Reiki (levens) energie gaat daar naar toe waar jij op dat moment het meeste behoefte aan hebt, niet vanuit je hoofd maar vanuit je Hart.

Eigen kracht Cursussen

Cursussen

De cursussen die ik alleen of samen met anderen geef zijn zeer ervaringsgericht. Alles is reeds voorhanden in jou, ont-dek je eigen heelheid. Zelfredzaamheid staat wat mij betreft voorop. De cursussen en workshops geven je de hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan.

Het volledig in je eigen kracht staan, leven vanuit je innerlijke wijsheid, authentiek en gewoon gelukkig zijn…

Alles wat je nodig hebt is reeds voorhanden binnenin jou Zelf. Het is letterlijk het ont-dekken wie jij werkelijk ben.

“Met alles wat je overkomt kan je òf medelijden hebben met jezelf òf het zien als een cadeau. Alles is òf een gelegenheid tot groei òf een hindernis die je weerhoud van groeien.”

“Aan jou de keuze”

Wayne Dyer

❤️

 

In je eigen kracht staan begint met jezelf te bevrijden van overtuigingen die je niet meer dienen en het loslaten van soortgelijke gedragspatronen die voortkomen uit ervaringen uit je verleden. De invloed van je verleden op het heden helpt je niet bepaald in je kracht te zijn!

Levensenergie stroomt door ons heen, ongehinderd vind het zijn weg zodat jij kunt leven vanuit je Hart, vanuit jouw hoogste potentieel. Dat is wie wij zijn, pure levensenergie, pure Liefde. Moge deze energie via jou stromen naar alle anderen, al het leven op deze aarde en de aarde zelf, onze moeder. Wij zijn met elkaar verbonden, wij zijn Een. Vanuit dit gevoel van eenheid werk ik met mensen en gebruik ik de pure Reiki energie in samenwerking met de Verrezen Meesters (ascended Masters) om mensen te begeleiden op hun levenspad.

Henk